GODDAG, OG VELKOMMEN TIL

SITUATIONER DU HELT SIKKERT KENDER, HVIS DU ER LAV

billede
Det her indlæg går ud til os knap så høje piger, og drenge for den sags skyld. Nogle gange ville man virkelig ønske, at man lige var de par centimeter højere. Jeg er selv kun 158 cm. høj, så jeg kender alt til dette emne. Jeg har kommet med nogle eksempler på ting og situationer du helt sikkert kender til, hvis du er lav:

1.

Hvis ikke der er en skammel i køkkenet, så kan du ligeså godt opgive at nå pastaen på øverste hylde. Med mindre at du finder din indre bjergbestiger frem, og får kantret dig op på køkkenbordet, som jeg selv er nød til at gøre.

2.

Det er et helvede at kunne se scenen til koncerter, for alle de høje mennesker iblandt. Jeg var dog så heldig at stå tæt på rækværket ved almindelige ståpladser til Justin Bieber koncerten. Så det var muligt for mig at se, når dem der stod foran mig altså lige stod med hovederne på den rigtige måde.

3.

Du bliver vurderet til at være yngre end du er. Jeg overhørte engang to drenge fra 3.-4.-klasses samtale om mig, som lød “Er det ikke hende fra 6.klasse?”. Det skal lige siges at jeg gik i 9.klasse på det tidspunkt. Træls? ja det tror jeg nok. Og jeg har mangle flere eksempler på sådan en situation.

4.

Det er umuligt at komme ind i bussen som alle skal med, og du bliver egentlig bare skubbet mere bagud, fordi folk ikke lægger mærke til dig. Der kan nemt gå 3 busser før du kommer med.

5.

“Er du ikke blevet lavere siden sidst?.” er et af de mest irriterende spørgsmål der findes, og du får den hver gang du møder en, som du ikke har set i et stykke tid.

6.

Nogle stole er sgu svære at komme op på, når ikke dine ben er så lange. Specielt nogle stole der er på min skole. Og man ligner altid en klovn i forsøget.

7.

Det er nærmest umuligt at finde et par bukser der passer, og som ikke er for lange. Det er den rene videnskab.

8.

Det er altid dig der går bagerst, fordi du skal gå dobbeltskidt i forhold til dem du går sammen med.

9.

Du bliver brugt som et hængetræ af stort set alle der er højere end dig selv.

10.

Det ender altid med at være dig som skal sidde i midten, på bagsædet i bilen.

Men bare rolig folkens. Inden vi synes at vores liv er alt for umuligt at leve, skal vi huske på at der også findes mange fordele ved at være lav!. Vil du gerne have, at jeg laver et indlæg om dette, så lad mig vide det i en kommentar. Vi ses.

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODDAG, OG VELKOMMEN TIL