LÆKRE PROCENTER PÅ HVISK

hvisk

Som nogle af jer måske ved, så er jeg stylist for smykkemærket Hvisk.dk. Jeg elsker virkelig smykker, så jeg er stadig, et år efter, rigtig glad for at de dengang tilbød mig at blive stylist for dem. Jeg får lov til at udfolde mig kreativt, være medlem af et godt fælleskab, og tage nogle lækre billeder af forskellige sammensætninger. Dette giver mig også muligheden for at forkæle jer. Til og med søndag d. 29. januar, får I nemlig 20% på lækre smykker, og 10% på alt 14 karat guld. Nogle rabatter der helt klart er værd at tjekke ud!.  Det eneste I skal gøre, er at anvende koden: JANUAR20 i indkøbskurven. Linket til procenterne og udsalget kan I finde HER.

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *