HVIS JEG SKULLE HAVE EN TATOVERING

HOMEMADE LIP SCRUB

lip-scrubEr jeg den eneste der har sahara-tørre- og sprækkede læber her i den ret kolde og kedelige tid på året?. Jeg har fuldstændig droppet at tage ud og bruge alt for mange penge på diverse lip scrubs. Det er så simpelt og nemt at lave sin helt egen – og så ved man præcis hvad den indeholder. Den tanke kan jeg godt lide, så jeg ved at mine læber, som er en af kroppens mest følsomme dele, ikke skal i kontakt med alle mulige, sikkert ikke særlig sunde stoffer. Det er en meget billigere løsning at lave den selv, da man bare kan bruge ting fra køkkenet, og så tager det kun 5 minutter. Desuden er det en super sød værtindegave!. Find et gammelt honningglas, eller hvad du nu har, og rør ingredienserne nedenunder sammen. Og voila – din helt egen hjemmelavet lip scrub. Du kan desuden også lave en bodyscrub ud af disse ingredienser. Kaffen gør at den dufter ekstra godt, og “kvikker” huden lidt mere op. Jeg bruger en gammel, vasket mascarabørste til at skrubbe mine læber med, og det synes jeg fungerer rigtig godt. Husk dog at tage læbepomade på lige efter. Mine læber har aldrig været blødere, så jeg synes helt klart at det er værd at bruge 5 minutter på.

6 tsk. kokosolie           4 tsk. sukker           3 tsk. kaffepulver           1 tsk. hvilken som helst olie

file-20170126t14-45-24

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS JEG SKULLE HAVE EN TATOVERING