DYRKNING AF EGET AVOCADOTRÆ

HVIS JEG SKULLE HAVE EN TATOVERING

hvis-jeg-skulle-have-en-tatoveringJeg har faktisk længe gået og overvejet, om jeg skulle få lavet mig en tatovering. Det skal helt klart være en “tus” af betydning, og som jeg ikke ville komme til at fortryde. Jeg tænker at det bare skal være en lille en, ligesom de tatoveringer der ses på billedet. Jeg synes at den ude til venstre er super cool, og det ender højest sandsynligt med at være dér på kroppen, at jeg får lavet en. Jeg kan godt lide tanken om, at man kan få den dækket. Jeg skal have fundet på nogle kloge ord der skal stå, og det skal bare ikke være alt for langt. Kun lige en sætning på 1-3 ord, så jeg skal have hovedet i tænkeboksen. Jeg har tænkt lidt over Breathe, Sometimes og Good vibes, som det ligner at der står på hendes tatovering, men jeg ved stadig ikke hvad det ender med at blive. Jeg synes også at det lille hjerte på skulderen kunne være rigtig sødt at få lavet. Jeg er mest til de små og enkelte. Har I nogle tatoveringer?

file-20170126t14-45-24

2 kommentarer

  • Jeg har en tatovering der på armen, billedet i højre hjørne. Hvor der står daddy og så neden under romertal for datoen hvor han døde. En enkelt men betydningsfuld “tus” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DYRKNING AF EGET AVOCADOTRÆ