ØNSKER I FEBRUAR

HVISK X VALENTINE

hvisk-valentineHos Hvisk fejrer vi ikke kun Valentine én dag – vi vil gerne hylde det romantiske hver dag. Men den officielle Valentines Day den 14. februar lurer lige rundt om hjørnet. I den forbindelse har vi selvfølgelig samlet nogle af vores fineste og mest feminine smykker, så man hurtigt kan få et overblik og kan blive inspireret til den ultimative Valentines-gave. Jeg er single, så jeg tænker at forkæle mig selv, nu hvor der ikke er en kæreste til at gøre det. Så får jeg også præcis de smykker, jeg længe har gået og tænkt på. Gør som mig, og bliv den heldige ejer af f.eks. det fine Love Pendant Diadem Ring, Lush Pink Necklace eller de smukke Infinity Hoop Ear Studs, som jeg er så evig glad for, og har på næsten hver dag.

Du kan finde de smukke Valentines smykker lige HER og i 14 karat guld HER

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØNSKER I FEBRUAR