FILM SOM ALLE BURDE SE: THE THEORY OF EVERYTHING

MÅNEDENS KUNSTNER: JP COOPER

jpJeg har startet en lille nye serie, hvor jeg hver måned finder en kunstner, som jeg synes har gjort det ekstra godt. Denne serie kunne ikke starte bedre, end at JP Cooper skulle hyldes som den første. Han er utrolig talentfuld, og fuldstændig sin egen. Han er så original, at man med det samme kan høre, at det er hans lyd. Jeg opdagede denne fantastiske mand for et års tid siden, via Mahogany Sessions på Youtube, som ligger videoer op af upcoming- og i forvejen kendte musikere. Det er en rigtig god måde at opdage nye kunstnere på, og danskere såsom Agnes Obel, har også sange liggende derinde. Første gang jeg hørte ham, var med sangen Closerhvor jeg virkelig fik en wow-følelse, fordi jeg med det samme mærkede, at han mente det han sang. Siden da, har jeg hørt hans sange uafbrudt. Et halvt års tid efter, begyndte hans sang sammen med Jonas Blue, Perfect Strangersat blive spillet i radioen, og det er nok hér at de fleste af jer kender ham fra. September Song er også kommet godt frem, og jeg gik egentlig bare og ventede på at den ville blive spillet i radioen, for jeg kunne med det samme høre, at den havde potentiale. Det er en af mine absolut yndlings numre lige for tiden. Desuden er nogle af de rarest sange at lytte til, We Were Raised Under Grey Skies og In The Silence. Jeg kan også meget bedre lide JP Cooper’s version af Shawn Mendes’ Mercy. Sangen bliver på en måde meget mere personlig at høre på. Han er så unik, at jeg slet ikke er bekymret for hans fremtid. Og hvis han kommer til Danmark på et tidspunkt, hvilket jeg inderligt håber indefor den nærmeste fremtid, så kan jeg sikre jer, at jeg har en billet.

Hvilken af hans sange, kan I bedst lide?

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FILM SOM ALLE BURDE SE: THE THEORY OF EVERYTHING