BAR' EN LILLE COLLAGE

MELODI GRAND PRIX 2017

melodi2

Jeg har ventet rigtig længe på den her aften – ja et helt år faktisk. Efter 2 år hvor Danmark ikke er blevet stemt videre til det internationale Eurovision, kan jeg mærke, at 2017 er året hvor vi gør, og forhåbentlig ender i top 10. Jeg krydser i hvert fald fingre for det. Det er for pinligt, hvis vi igen i år ikke kommer med til den endelige konkurrence. Men jeg synes faktisk at de 10 bud fra Danmark virker ret lovende. Mine favoritter må jeg nok sige er nr. 1, 4 og 8 – så må vi se, om jeg er imponeret nok over dem i aften med deres performance. Dog troede jeg aldrig at det skulle komme fra mig, men selvom jeg ikke er på bølgelængde med Sada Vidoo’s daglige dukkeudklædning og underlige tankegang, så lyder hendes sang forholdsvis god. Jeg håber stadig på, at nr. 1 eller 4 trods alt vinder, af den simple årsag, at jeg ikke synes at hun giver folk et realistisk blik på, hvordan Danmark er. Hun skal ikke være den nye Conchita Wurst. Det bliver hurtigt alt for meget, og hele showet ender med at koncentrere sig om alt andet end det egentlig skal – nemlig musikken. Det bliver lidt Hunger Games-agtigt hvis I kan følge mig, med alle de vilde og voldsomme kostumer. Sådan noget er jeg slet ikke til. Næ nej, en lækker sang med grand prix-flow, et flot sceneshow, evt. noget konfetti og nogle gode dansere i baggrunden er nok. Hvis vi skal tænke taktisk, så kunne det godt tænkes at Australien, som nu også er med i konkurrencen, ville give 12 point til Danmark, hvis sang nr. 4 vandt. Anja Nissen som sangen bliver sunget af, er nemlig halv dansker og halv Australier. Smart smart – hvis altså planen ville lykkes. Hvilken sang eller sange stemmer I på?. Hele showet bliver vist i fjernsynet i aften kl. 20:00 på DR1 direkte fra Jyske Bank Boxen. Fortsæt god lørdag til alle jer, og lad os nu sende den rigtige vindersang videre, og vinde hele molevitten!

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BAR' EN LILLE COLLAGE