DE 5 STØRSTE BOLIGTRENDS I 2017

2017-trends-2

GLAM OG DEKADENCE

I 2017 kommer vi til at se rigtig meget til stort set alt i velour, tykke rygertæpper, masser af puder og lange gardiner. Det dekadente, eksklusive, hotel-stil og ekstra hyggelige, hvor man rigtig får lysten til at slå sig ned.


FARVER, FARVER, FARVER

Vi er allerede blevet rigtig gode til at bruge både stærke og svage farver. Nu skal både sofaen, væggene, vaser og tæpper være i stærke og støvede farver. Hvis man ikke er til mange farver, kan man med fordel have et ellers hvidt og simpelt rum, og så udfylde med enkelte farverige møbler, plakater eller tæpper. Gerne blå og grønne nuancer.


SØLV OG BLANKE METALLER

Tendensen med metaller startede for et par år siden. Først begyndte vi at få kobber vækket til live i rummene. Så blev det messing, og nu er det skinnede krom i stor fokus. Det udstråler luksus og en ren og enkel stil.


HÅNDVÆRK, PERSONLIGHED OG KVALITET

Vi begynder at sætte mere og mere pris på godt håndværk, hvor det meget gerne må se hjemmelavet og personligt ud. Det gør ofte vindueskarmen, kommoden, og køkkenbordet hyggeligere. Mærker som Broste Copenhagen har en masse af den slags – alt fra krukker til tallerkener og skåle. Det lidt “skæve” er den nye form for luksus.


PLANTER I ALLE FORMER OG STØRRELSER

Det botaniske udtryk er kommet godt og grundigt ind i de danske hjem. Nu flere, nu bedre. For tiden er det nærmest umuligt at have for mange. En masse levende planter og desuden plantemotiver på alt fra puder, plakater til tapet og sengesæt, kommer vi til at se rigtig meget til i år 2017, og de næste par år efterfølgende.


file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *