LÆKRE OG BUDGETVENLIGE ITEMS FRA H&M

MÅNEDENS KUNSTNER: RALEIGH RITCHIE

untitled

Ham her – han er en cool fyr. Jacob Anderson, bedre kendt som Raleigh Ritchie, er en 26 årig ung mand fra England. Han er både skuespiller, med en rolle i f.eks. Game Of Thrones. Men hvor jeg kender ham fra, er fra hans sangkarriere. Jeg sad på Youtube en aften, for 2 års tid siden, og stødte pludselig på hans sang Stronger Than Eversom jeg i starten undrede mig ret meget over. Mest fordi musikvideoen er en del anderledes end normalt, men da jeg fik hørt sangen ordentligt igennem, blev jeg helt besat. Jeg fik et bånd til sangen, fordi teksten er så rigtig. Man kan sagtens følge, hvor han vil hen med handlingen i videoen. Den er egentlig rent enkel, men stærk af budskab. Selvom sangen efterhånden er 3 år gammel, så kører den stadig uafbrudt på min playliste, sammen med hans andre sange, såsom Bloodsport’15 – hvilket også har en utrolig underlig musikvideo. Hans musikstil er anderledes og nyt, og jeg synes at det er vildt fedt, at det hele ikke skal være så ensformigt. Hans musik er meget chill og med alternativ R&B vibes. Når jeg skal gå min daglige gang op til stationen, når jeg skal i skole, har jeg stensikkert hans sange i ørerne. På det sidste har jeg været særlig vild med sangene Never Better, Unicron Leov og Birthday GirlHvis ikke du kender til ham, burde du helt klart gå ind og tjekke ham ud. Anderledes og nytænkende kunstner, som er noget helt specielt. Jeg tror aldrig, at jeg bliver træt af denne fyr.

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE OG BUDGETVENLIGE ITEMS FRA H&M