FILM SOM ALLE BURDE SE: WE BOUGHT A ZOO

maxresdefault-2We Bought a Zoo kæmper Benjamin Mee, spillet af Matt Damon, for at holde sammen på sin familie efter hans kones død. Benjamin beslutter sig for at flytte ud på landet i det sydlige Californien sammen med sine to børn, og han finder sågar det perfekte hus. Nogle mere tilfredse end andre. Der er dog en lille bonus ved huset – der hører en zoologisk have til. Selvom familien ingenting ved om at drive en zoo, giver han sig alligevel til at sætte haven i stand sammen med den smukke dyrepasser Kelly, spillet af Scarlett Johansson, og hendes bagland af dedikerede folk. Med projektet kommer Benjamin ikke bare tættere på sine børn og sin bror Duncan, spillet af Thomas Haden Church, men også på Kelly. We Bought a Zoo er baseret på en virkelig historie og er instrueret af Cameron Crowe.

Filmen er en drama/komedie, og jeg elsker den!. Det er sådan en rigtig søndags-film. Den er alvorlig, men på samme tid sker der sjove ting. Filmen viser på en god måde, hvordan det kan være for børn at miste deres mor, og pludselig skulle starte deres liv forfra, et helt nyt sted. Colin Ford som spiller Dylan Mee, har det svært med de nye ændringer, men ender med at få et endnu tættere forhold til sin familie, end han nogensinde har haft. Der ud over så elsker elsker elsker Maggie Elisabeth Jones’ rolle som Rosie Mee, Benjamin Mee’s datter. Hun er så sød, og prøver at få det bedste ud af situation. Men helt ærligt – hvilket barn ville heller ikke elske, at have en zoologisk have i baghaven?. Jeg ville!.

file-20170126t14-45-24

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *