10 TING JEG MANGLER I MIT LIV

10-ting-jeg-mangler-i-mit-liv

  1. En lækker Københavner-lejlighed. Jeg har længe gerne ville flytte hjemmefra, og bare have mit eget sted. Det gør det altså lidt nemmere at få folk på besøg, og så kan man få det præcis som man vil have det, i forhold til indretning, madlavning osv. Det er bare så utrolig svært at få råd til, når man er på elevløn.
  2. Billetter til Justin Bieber koncerten i juni, hvor han spiller i Jylland. Øv hvor ville jeg gerne se ham.
  3. En foundation der passer mig perfekt. Nu har jeg efterhånden prøvet rigtig mange forskellige, men endnu ikke fundet en som har været helt den rette. Det er fuldstændig ligesom med bukser. Jeg giver snart op.
  4. En ny sæson af 13 Reasons Why. Den serie har fanget mig fuldstændig. Den er barsk, og der er nogle scener i serien som er yderst ubehagelige at se. Men den er på samme tid så bund ærlig.
  5. En bunke nye venner. Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg det sidste års tid har mistet rigtig mange venner, og kun har meget få tilbage. Jeg kunne godt bruge nogle flere venner, og endnu bedre en kæreste, som jeg kunne føle mig elsket og ønsket af.
  6. En så simpel ting som en hættetrøje. Jeg har aldrig ejet en, men har længe overvejet at tilføje en til min garderobe. Det ser så hyggeligt og afslappet ud, når folk bærer en hættetrøje.
  7. At få en part på en hest igen. Før i tiden havde jeg en part 2 gange om ugen, og jeg savner det så meget. Det var så befriende at komme ud på gården, få renset tankerne og hygge om hestene.
  8. En træningsmakker. Jeg vil rigtig gerne i super-form, men det er altså lidt sjovere og nemmere med en fast makker, som man kan motivere sig med.
  9. Fede rejser og oplevelser. Jeg får ikke oplevet særlig meget, og en del af mine teenage-år er blevet streget over, da jeg har haft en del modvind. Derfor kunne det være rart at komme ud, opleve alle de ting jeg er gået glip af, og bare rejse verden rundt sammen med nogle søde mennesker.
  10. Nogle nye lækre sange fra den gode gamle Ne-Yo. Her på tiden har jeg hørt alle hans store ældre hits såsom So Sick og Closer. Nogle flere gode sange fra ham, mangler i mit liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE MEST LYTTEDE SANGE no.2