DET ER OFFICIELT: JEG HAR FÅET ELEVPLADS I H&M

fullsizerender-1Efter omkring 6 runder og 3 samtaler, er det nu officielt. Jeg skal være elev i H&M!. Jeg starter den 14. august 2017, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang, få en masse viden, og lære alle de øvrige H&M elever at kende på skoleopholdene i Kolding. Jeg kommer til at skulle arbejde i deres nybyggede, og længeventet butik i Køge, som står klar til september – og jeg kan afsløre, at butikken bliver åbnet med et brag. Så hold jer opdateret. Jeg ved hvor svært det er at finde en elevplads, fordi manglen er stor. Så jeg er rigtig taknemmelig for at det lykkes, selvom jeg måtte vente et halvt å ekstra. Jeg krydser alle mine fingre på, at det også går godt med at få fat på elevpladserne, for mine tidligere klassekammerater fra ZBC og KHS. En glad og lettet Mille, som ser frem til de næste 2 år. Hvis du vil vide mere omkring den uddannelse jeg er igang med, eller hvordan det er at være elev i H&M, så skriv det endelig i en kommentar.

file-20170126t14-45-24

2 kommentarer

  • Zitha Nim

    Ej hvor er du altså bare heldig! Søger selv praktikplads i øjeblikket, så ved hvor svært det kan være.
    Håber du bliver glad for det!

    /Zitha Nim

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE MEST LYTTEDE SANGE no.3