18 VIGTIGE TING JEG HAR LÆRT PÅ 18 ÅR

UPDATE PÅ AVOCADOTRÆ: 6 MÅNEDER

img_1279img_1281

Prøv at se hvor fint mit avocadotræ er vokset!. Lige pludselig gik det stærkt. Jeg tog stenen op af vandet, og plantede den i jord før tid, da jeg ikke følte at der skete noget som helst, og stenen egentlig bare var ved at rødne. Og det vidste sig at give pote. Jeg stillede den ud i vores udestue, som bliver ligeså varm som et drivhus, og bare 2 ugers tid efter den kom i jord, gik det ret stærkt. Ikke nok med at den lavede nye grene helt nede fra stenen af, så spirerede “hovedgrenen” helt sindssygt opad. Jeg har læst nogle steder, at man omkring denne størelse, skal klippe den ned. Det nænner jeg næsten bare ikke, fordi jeg er bange for, at den så ikke vokser op igen, haha. Jeg tror i hvert fald at jeg venter en lille smule længere tid, før jeg gør dette. Jeg synes at det er så livsbekræftende på en eller anden måde, at se planten gro og gro. Jeg havde aldrig troet at jeg kunne have så grønne fingre, at jeg kunne få en avocadosten til at blive til et lille træ – og så bare på 6 måneder. Det er så utrolig nemt. Når den bliver plantet i jord, skal du bare sørge for at give den godt med vand, så ikke jorden bliver tør, da avocadotræer skal bruge meget vand. Simple as that. Den er super sød at have stående i vindueskarmen, drivhuset, udestuen eller på natbordet, som jeg har. Det er helt klart et projekt jeg kan anbefale jer andre planteelskere at gå igang med. Jeg har i hvert fald fået meget glæde ud af det. I morgen smutter jeg til Østrig med familien, som bliver rigtig godt med en masse frisk luft, smukke omgivelser og den lækreste bjergvand. God sommer!.

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

18 VIGTIGE TING JEG HAR LÆRT PÅ 18 ÅR