GODDAG, OG VELKOMMEN TIL

GODDAG, OG VELKOMMEN TIL

file-20161122t19-06-06

Jeg har besluttet mig for at sparke døren ind til mit blogger univers, så fra i dag af, vil jeg fable om ting fra min hverdag, musik, indretnings-nørderi og andre ting som jeg finder interessante. Jeg har længe gået og leget med idéen om at starte en blog op, og da jeg er blevet punket utallige gange af venner og veninder, har jeg endelig besluttede at nu er det nu.

For mig skal bloggen være et sted hvor jeg kan inspirere, dele, tage ved lære, og ikke mindst kunne give afløb for mine tanker, hvor jeg håber på at nå ud til så mange af jer som muligt.

Jeg glæder mig til at komme i gang, og tænker at I skal have lov til at lære mig lidt at kende, inden vi går i gang. Så for at I ved bare en lille smule om, hvem i alverden jeg egentlig er, har jeg her 5 grundlæggende facts om mig:

1. Mit fulde navn er Mille Birk Jensen, men lader så tit som muligt være med at nævne Jensen, da jeg synes at det er alt for uoriginalt. Er jeg den eneste der har det sådan?.

2. Jeg er 18 år gammel, og har fødselsdag den 5. juli.

3. Jeg er født og opvokset i Greve.

4. Lige nu er jeg igang med at tage en EUD Business uddannelse.

5. Jeg er kæmpe indretnings- og musik-nørd.

file-20170126t14-45-24

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GODDAG, OG VELKOMMEN TIL