DET ER OFFICIELT: JEG HAR FÅET ELEVPLADS I H&M

AFSLAPNING, NYE SMYKKER & MONDAY MOOD

fullsizerenderimg_1124

Det er sommerferie, det er mandag, og det betyder at jeg bruger dagen på at lave absolut ingenting. Alting går lidt langsommere den første dag i ugen. Alligevel fik jeg taget mig sammen til at lave en lækker og sund morgenmad, bestået af A38, mandelcrunch, fersken, blåbær, kirsebær og hindbær, og så selvfølgelig en kop kamillete med citron ved siden af. Der ud over har jeg fået nogle nye fine smykker hjem, som en fødselsdagsgave til mig selv. To halskæder i forskellige længder, hvor jeg købte 2 separate vedhæng til den ene. Det der er smart ved vedhæng, er at man kan lave så mange forskellige looks og udtryk. Jeg valgte nogle vedhæng der er meget feminine og enkelte, men i fremtiden skal jeg helt klart have købt nogle flere, og måske lidt mere crazy vedhæng, som jeg kan skifte imellem. Du kan finde smykkerne lige her, hvor der ovenikøbet er op til 70% på udvalgte produkter, hvilket jeg klart også skal ind og udnytte. Jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg tager ud og træner i aften, men det må tiden vise, om jeg har overskud til. Fortsæt god mandag.

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER OFFICIELT: JEG HAR FÅET ELEVPLADS I H&M