MIN ØNSKELISTE BESTÅR AF...

DIY: EUCALYPTUS KRANS

krans

Det skal du bruge:

Ståltråd         bidetang        friske eucalyptus stænger        krans lavet af grene, som du også selv kan lave

Eucalyptus er en virkelig smuk plante, og jeg elsker den af så mange grunde. Den dufter godt, har en flot grøn farve, den er nem at kombinere med forskellige blomster, den tørrer godt og kan blive brugt til rigtig mange dekorationer. Bl.a. til denne smukke krans, som jeg nu vil hjælpe dig med at lave. Det her projekt er virkelig simpelt, og resulterer i et look præcis som en af de dyre kranse til 300 kr. fra en blomsterbutik. Målet med denne krans, er at få alle bladene og stængerne i samme retning omkring kransen. Det giver den et rigtig flot og færdigt look.

Start med at indsætte et par store grene ind i kransen, i retningen du vil have at bladene skal være. Større grene kan klippes over med bidetangen. Vær sikker på i processen, at du fortsætter med at sætte grenene i den samme retning. Hvis det er begrænset hvor mange eucalyptusgrene du har, har det en tildens til at fungere bedre, hvis du starter med de største grene, sørger for at sprede dem godt rundt om kransen, og derefter udfylder med de små grene.

Som du kan se, bliver der ikke brugt lim eller noget andet til at holde bladene på plads. De store stokke i kransen gør et stort stykke af arbejdet med at holde stilkene på plads. Sørg for at indsætte stængerne langt nok ind i kransen, så de er robuste. Til sidst vil jeg dog alligevel råde til at bruge en lille smule ståltråd, for at være på den sikre side. Målet er at vikle tråden omkring stilkene for at holde dem til kransen. Med en smule tålmodighed, bør du være i stand til at vikle tråden under bladene, så eukalyptusen faktisk dækker tråden, og den ikke er til at få øje på. Jeg synes at kransen ser ekstra fin ud, hvis den er lidt messy. Du kan tilføje glimmer, grankogler eller andre ting til sidst, for at give det dit eget personlige præg. Jeg håber at du fik noget ud af denne DIY. Skriv i kommentaren, hvad du ekstra ville tilføje som dit personligt touch.

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN ØNSKELISTE BESTÅR AF...