SITUATIONER DU HELT SIKKERT KENDER, HVIS DU ER LAV

MIN ØNSKELISTE BESTÅR AF…

wishlist

1.     2.     3.     4.     5.     6.     7.     8.     9.     10.     11.     12.     13.     14.

Vi er trådt ind i december. Juleaften er ved at nærme sig, og det er tid til at få lavet en ønskeseddel. Ikke mindst så du selv kan se, hvilke ting du har et ekstra godt øje til, og simpelthen bliver nød til at købe. Man må godt købe en julegave til sig selv…eller to. Jeg har samlet et par af mine juleønsker. Jeg er ikke flyttet hjemmefra endnu, men glæder mig til at flytte ind i en hyggelig lejlighed. Det kan godt tydes på min ønskeliste, at jeg allerede er i gang med at samle ting ind dertil. Det bliver så fedt at få lov til at indrette en lejlighed, præcis som jeg vil have den. Men nok om det. Nogle af disse lækre sager er endda på tilbud lige nu. F.eks. de smukke krystal whisky glas fra Nachtmann. Skriv en kommentar med hvad I ønsker jer. Glædelig 12. december fra mig til jer.

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SITUATIONER DU HELT SIKKERT KENDER, HVIS DU ER LAV