HJEMSØGT EFTERSKOLEVÆRELSE !?

BAR’ EN LILLE COLLAGE

collage

Solbriller          Bælte          Skjorte          Bukser          Taske          Frakke          Plakat          Poleroid kamera

I år 2017 har jeg nogle ting, som jeg bare SKAL have skaffet mig. Et poleroid kamera står øverst på min liste. Jeg synes at det kunne være super fedt at have, og så tage med til alle de lande, jeg håber at besøge de næste par år, så jeg kunne ende med en væg fyldt af poleroid-feriebilleder. Derfor ser i også tasken. Lige den jeg har valgt til collagen er ikke umiddelbart den jeg vil have skaffet mig. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at finde en gammel som ny taske i en genbrugsbutik, og selv få lavet de smarte rum indeni, så der både er plads til kameraet, en pung og andre nyttige ting at have med på farten. Ud over et kamera og taske til, ville jeg elske at få skaffet mig en kort-plakat, og i stedet for København, så skulle det være over Greve Strand – som er min hjemby, så jeg, ligemeget hvor jeg ender med at flytte hen, ville have mit rigtige hjem ved mig. Et bælte, nogle Celine solbriller, en grå frakke, et par business-bukser, den smukke mørkeblå skjorte og mange mange andre ting håber jeg at få anskaffet mig i år. God weekend til jer!

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMSØGT EFTERSKOLEVÆRELSE !?