UNDER SANDET ER NOMINERET TIL EN OSCAR

TRÆT AF BANNER-REKLAMER?

img_9969

For omkring en uges tid siden, opdagede jeg verdens bedste app. Jeg synes at det er vildt belastende for øjnene, når man læser et blogindlæg, og det flyver rundt med annoncer ude i siderne. Indlægget kommer slet ikke til udtryk på den måde som det var tænkt, og det er så ærgerligt. MEN derfor er jeg her for at hjælpe jer. Kan I mærke min begejstring?. Jeg har nemlig fundet en app der fjerner alle banner- og cookies-søgende reklamer!. Adbock Plus er en applikation, du installerer på din computer, hvorefter alle reklamer bliver fjernet på bloggen, Youtube og alle andre tænkelige steder, som førhen er blevet bombarderet. Den er virkelig nem og hurtig at installere, og kræver hverken at I opretter en bruger eller noget som helst. Og så er appen GRATIS. Måske I kender appen, måske gør I ikke. Jeg vil blot give tippet videre, for det har virkelig givet mine øjne og mit sind ro. Det gør en verden til forskel. Tror du det ikke – så prøv selv. I vil hurtigt opdage, hvor rart det er. I kan installere Adblock Plus lige HER

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDER SANDET ER NOMINERET TIL EN OSCAR