HVISK X VALENTINE

PLANTER I HJEMMET

planter-i-hjemmet2

Nøj hvor kan planter bare gøre en forskel i vores hjem. Specielt her i den kolde vinterperiode, hvor man godt kunne bruge et lille strejf af noget forår og sommer. Det frisker hele rummet op, og jeg synes at det er rigtig pænt at have en knald-grøn plante, i et ellers hvidt og afdæmpet rum. Jeg har selv lige fået købt endnu 2 kaktusser, til min efterhånden rimelig store samling. Jeg er blevet ret besat af den plante, da den er utrolig nem at holde og findes i så mange forskellige former og afskygninger. Min ene nye kaktus er meget lille, og ligner en Disney-babyfod, med 3 tær der bliver mindre og mindre. Det var den eneste af den slags, og den var så lille og sød, at jeg slet ikke kunne stå for den. Jeg har tænkt mig at lave et “Mit kaktus-liv” indlæg, hvor I kan få den at se, sammen med mine andre forskellige.

Hvilken plante er jeres yndlings?

file-20170126t14-45-24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK X VALENTINE