MÅNEDENS KUNSTNER: RALEIGH RITCHIE

UPDATE PÅ AVOCADOTRÆ: 2 MÅNEDER

fullsizerender

Se nu her!. Det er 2 måneder siden at jeg begyndte mit projekt med at dyrke mit eget lille avocadotræ, og man må så sandelig sige, at der er sket meget siden sidst. For 2 måneder siden var det bare en skrællet avocadosten, som jeg kun kunne gå og håbe på ville klække ud og gro. Jeg fulgte instrukserne (som virkelig ikke kræver særlig meget), og se nu hvor stor en rod den har fået!. Det ligner godt nok lidt en sædcelle lige nu, men om et par uger, skulle der forhåbentlig ske mere i dens proces med at gro en gren ud af toppen. Den er allerede godt på vej, og om bare et par centimeter ville man kunne begynde at se de bitte små blade der bliver dannet. Jeg synes at det er et virkelig hyggeligt projekt, og jeg elsker tanken om at “give et nyt liv”. Desuden har jeg taget stenen i en større krukke, så der er plads til at roden kan blive større og brede sig. Jeg glæder mig til at se hvordan det hele ser ud, når stenen fylder 3 måneder, og det vil jeg rigtig gerne dele med jer. Skal I også igang med projekt avocadotræ?. Fortsæt god onsdag aften.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MÅNEDENS KUNSTNER: RALEIGH RITCHIE